Fascinatie over waterflesjes bedrukken

Ons fles mineraalwater laat zichzelf met genoegen meenemen in een tasje vanwege dorstige ervaringen. Zo komt uw merknaam of strekking alsnog op een meeste onverwachte ervaringen en plaatsen bij ogen met ons dorstige drager. Ons sprankelend flesje drinkwater kan zijn een tijdloos relatiegeschenk het op vele momenten betreffende pas kan komen.

De Waterflesjes die dit meeste worden gekozen bestaan te bestellen via de webwinkel. Ingeval je materiaalsoort, uitgave of afwerking er ook niet tussen staat, belangstelling dan gerust ons prijsopgave aan (in een meeste gevallen heb je binnen 4 werkdag ons offerte). Is jouw aanvraag heel complex dan mag het meer duren.

Wij wensen de klandizie blijven verrassen betreffende relatiegeschenken die voldoen met een wensen en een trend. Hierom zal het assortiment vaak geraken vriendelijk. Naast het bedrukken aangaande relatiegeschenken leveren wij tevens relatiegeschenken onbedrukt.

Vind je een artikel betreffende gelijke eigenschappen en kwaliteit ergens anders een lagere verkoopprijs? Verzend ons vervolgens een offerte over een concurrent. Wij vergelijken welke en doen jou ons passend aanbod waardoor tevens jij over de service kun plezier hebben.

Kies een goed relatiegeschenk het ook nog eens makkelijk kan zijn en laat ons drinkfles bedrukken! Snel en betaalbaar geleverd betreffende je logo of tekst.

Indien het product ook niet bedrukt is overeenkomstig dit via je goedgekeurde digitale drukvoorbeeld wordt de order opnieuw gemaakt. Mocht je vooraf betaald hebben en geen herstelorder wensen, wordt het bedrag teruggestort.

Ons platte/ schroefdop is makkelijk wanneer er onder andere uit het flesje in een drinkglas geschonken moet worden. Behalve de afwisseling vanwege dit type dop, moet er gekozen wegens voor een kleur van de dop. Doppen bestaan in allerlei meerdere tinten leverbaar en wij raden met teneinde de kleur betreffende een dop af te stemmen op de kleur betreffende de te bedrukken etiket.

Mits het middel niet bedrukt is volgens dit door je goedgekeurde digitale drukvoorbeeld wordt een order opnieuw gemaakt. Mocht jouw eerst betaald beschikken over en geen herstelorder wensen, is het bedrag teruggestort.

Ze weten hetgeen een mogelijkheden vanwege een bedrukking zijn, op welke manier een logo zo echt geoorloofd tot zijn recht komt en welke tinten uit jouw logo dit mooist te verbinden zijn betreffende dit product.

Hiermee vermijd jouw dat daar vlekjes gaan voortkomen. Verlangen is je begrijpen hoe jouw een inktbezetting aanpast? Bekijk de blog over inktbezetting. Zorg voor een minimale lijndikte met 0,25 pt.

Flesje 250 ml Promotionele flesjes drinkwater voorzien over uw merknaam ofwel bekendmaking, afgeleverd in kleine 250ml flessen. Beschikbaar vanaf 264 flesjes. Een etiketten worden afgedrukt in kleur en standaard afgewerkt betreffende ons ultra glansdruk, perfect wegens dit produceren over een briljante 1e indruk. 

Toon al die aanleverspecificaties Wegens dit opmaken met het bestand voor jouw waterflesjes kun jouw gebruik produceren over onze handige werktekeningen. Hieronder vind jouw een meest gebruikte werktekeningen vanwege het middel:

Het ontwerp get more info met dit etiket kan zijn van essentieel betekenis om tot de uiteindelijke uitkomst te aankomen. Een juiste bedrukking zorgt ervoor dat uw promotionele bekendmaking juist tot bestaan recht komt en verder daadwerkelijk ontvanger word. Naast uw eigen gepersonaliseerde tekst ofwel merknaam staat daar alsnog verplichte info op dit etiket, zoals de houdbaarheidsdatum en ingrediënten verklaring. Formaat etiket De maten betreffende opdruk op waterflesjes betreffende bedrukt etiket met 330ml en 500ml flesjes bestaan 220mm breed en 65mm hoog. Dit is aangeraden om bij de rechterkant aangaande het label rekening te houden betreffende ons overlapping met 15mm. Het deel gaat ook niet zichtbaar zijn op het flesjes. Ook wel de plakrand genoemd.

Vind jouw een artikel betreffende gelijke eigenschappen en kwaliteit ergens anders een lagere verkoopprijs? Verzend het dan de prijsopgave van de concurrent. We vergelijken die en doen je een passend aanbod opdat ook jij met onze bediening kun plezier hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *